Universiteit Leiden

nl en

Education

Notify your students about the Prins Bernhard Cultuurfonds study grants

26 January 2023

Heb jij bijna afgestudeerde studenten die dit jaar na hun bachelor (hbo) of master (wo) graag een studie in het buitenland willen volgen na de zomer? Dan heeft het Cultuurfonds een buitenkans: een internationale beurs om verder te studeren aan een topuniversiteit of academie. Ook dit jaar kunnen studenten tussen 1 februari en 1 april een beursaanvraag doen. Ze hebben een goed plan en referenties nodig, dus we raden hen aan om op tijd te beginnen.  

De Cultuurfondsbeurzen zijn speciaal voor gemotiveerde studenten die in het buitenland ervaring en onderzoek willen (op)doen. Ieder jaar stellen we dankzij de gulle giften van veel particuliere schenkers rond de 250 beurzen beschikbaar voor bijna 3 miljoen euro voor talentvolle afgestudeerde academici (master) en hbo’ers uit alle disciplines, van een afgeronde bachelor kunstacademie tot een master geneeskunde of scheikunde.  

Zie voor meer informatie de website van de Cultuurfondsbeurzen.

This website uses cookies.  More information.